Viisaan pöllön blogi

Hyvinvointia tietoisesta läsnäolosta

Share |

Sunnuntai 22.4.2018 - Valmentaja ja työnohjaaja Tarja Ranta


Ihminen viisaan pöllön takana

Olen Tarja Ranta, aloitteleva bloggaaja, yrittäjä, ammatinvaihtaja, työssä ja elämässä uupunut ja nykyisin elämästä nauttija. Työuupumus on ollut suurin moottori kaikelle sille hyvälle, jota tällä hetkellä koen elämässäni. Toimin nykyisin ratkaisukeskeisenä valmentajana ja työnohjaajana sekä mindfulnessvalmentajana yritykseni Varavoimalan (www.varavoimala.fi) kautta ja nautin työstäni suunnattomasti.

Ratkaisukeskeisyys ja mindfulness

Ratkaisukeskeisyys oli uupumuksen jälkeen minulle erittäin tervetullut ajattelumaailmani mullistaja ja positiivisuuden uudelleen herättäjä. Mindfulnessista eli tietoisesta läsnäolosta on myös tullut minulle päivä päivältä tärkeämpää ja tulen jakamaan kokemuksiani mindfulnessin vaikutuksista.

Kuka tai mikä viisas pöllö on?

Viisaan pöllön blogi lähti ajatuksesta jakaa ajatuksiani ja kokemuksiani stressistä ja työuupumuksesta toipumisesta ja varsinkin elämän ilon löytämisestä uupumuksen jälkeen. Viisas pöllö ei suinkaan kuvasta minua itseäni vaan sitä käytetään metaforana aivojen kuorikerroksen tietoisen toiminnalle. Se kuvastaa mielestäni aivan täydellisesti sitä, mihin haluan itse olla matkalla, läsnäolevaan, keskittyneeseen olemiseen omaa itseäni, tunteitani ja kehoani kuunnellen muita ihmisiä kunnioittaen ja auttaen.

Kenelle?

Blogi saattaa kiinnostaa sinua, joka olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja varsinkin mielen osuudesta siinä. Pääosin blogitekstit liittyvät työhön ja työhyvinvointiin mutta koska elämä on kokonaisuus, sekaan mahtuu myös muuhun kuin työhön liittyviä aiheita. Toivon, että saat blogistani iloa, ideoita ja tietoa oman hyvinvointisi lisämiseksi.

Lämpimin terveisin,

Tarja 

Avainsanat: mindfulness, ratkaisukeskeisyys, hyvinvointi, työuupumus


Kommentit

22.4.2018 23:31  Atta

Hyvä!

23.4.2018 9:13  Epa

Heino avaus Viisaan pöllön blogille!

Erityisesti pidin kohdasta, jossa kerrot mihin itse haluat olla matkalla <3

?...olla matkalla, läsnäolevaan, keskittyneeseen olemiseen omaa itseäni, tunteitani ja kehoani kuunnellen muita ihmisiä kunnioittaen ja auttaen.?

Suunta on NIIN oikea. Toivon, että tuolle tielle tulisi ruuhkaa. Yritän itsekin kaartaa sinne päin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini