Viisaan pöllön blogi

Lomastressi tietoisen mielen vaimentajana

Maanantai 23.7.2018 - Valmentaja ja työnohjaaja Tarja Ranta

Koivu-lehti-luonto-Varavoimala.jpgLoma ja stressi ovat mielenkiintoinen yhdistelmä. Loman alkaessa odotukset stressin laskuun ovat korkealla.

Mutta entä kun mieli ei anna levätä? Lomalla on hyvä käydä keskustelua oman mielen kanssa ja arvottaa asioita uudelleen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: loma, stressi, tietoisuus, luonto

Metsä levottoman mielen rauhoittajana

Torstai 10.5.2018 - Mindfulnessohjaaja Tarja Ranta

Yhdessa_metsassa-mindfulness-VaravoimalaTämän kertainen blogiteksti syntyi metsämindfulnessillan jälkeen kuin itsestään. Viisas pöllö eli tietoinen, läsnäoleva mieli löytyi luonnon keskeltä. Tuntui kuin viisas pöllö olisi tullut kotiin.

Mindfulness luonnon keskellä on ainutlaatuinen ja vahva kokemus. Luonnon kokeminen kaikilla aisteilla tuo mieleen muistoja, tarinoita ja antaa energiaa tulevaan arkeenkin. Mielen ja kehon rauhoittuessa ajatukset kirkastuvat ja pysyt näkemään asioita selvemmin. Minulle luonto on toiminut uupumuksesta parantajana, ajatusten avaajana, inspiraation lähteenä ja kiitollisuuden kohteena.

Minulle luonto on toiminut uupumuksesta parantajana, ajatusten kirkastajana, inspiraation lähteenä ja kiitollisuuden kohteena. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: metsä, luonto, mindfulness, aistit, tietoinen mieli, työuupumus, luonto parantaa, pysähtyminen