Hyvän Päivän Aamiainen

Hyvän Päivän Aamiainen herättelee positiivisesti tulevaan työpäivään mindfulness-harjoitusten avulla. Aamiaisen tarkoituksena on pysähtyä hetkeksi ja löytää työkaluja kiireen tunteen ja stressin vähentämiseen, keskittymiseen ja työstä palautumiseen.

Hyvän Päivän Aamiainen tarjoaa raikkaan smoothien lisäksi kehon ja mielen tietoisuusharjoituksia 45 minuutin ajan yrityksen omissa tiloissa. Aamiaiselle mahtuu 14 osallistujaa. Osallistujat saavat evääksi myös pienen mindfulnessharjoituksen työpäivän aikana tehtäväksi.

Pyydä tarjous!

Asiakaskommentit

“Aamiaisen jälkeen kiinnitin tavallista enemmän huomiota omaan asenteeseeni ja positiivisuuteeni. Muistin jopa muutaman kerran pysähtyä ja keskittyä hengitykseen työpäivän aikana. Tämä auttoi ajattelemaan selkeämmin seuraavan työn aloituksessa. Työpäivä oli normaalia parempi.”

Mindfulness työssä

Mindfulnessin hyötyjä työssä tukevat monet eri tutkimukset. On todettu mindfulnessharjoitusten mm. vähentävän stressiä ja helpottavan palautumista jo työpäivän aikana, lisäävän keskittymis- ja oppimiskykyä, aktivoivan myönteisiä tunteita ja parantavan vuorovaikutusta. Pidempään harjoitettuna jopa sairaspoissaolot saattavat vähentyä.