Mielen maalaus -workshop

Tarvitaanko työssänne luovia ratkaisuja tai uusia ideoita?
Etsittekö erilaista, osallistavaa ohjelmaa tyhy- tai kehittämispäivänne?

Mielen maalaus –workshopin tavoitteena on sytyttää luovuuden kipinää sisäisen minän kuuntelun kautta. Workshopissa yhdistyvät tietoisen läsnäolon (mindfulness) harjoitukset, kirjoittaminen ja maalaus. Se antaa myös mahdollisuuden rentoutua ja unohtaa hetkeksi arkiset huolet.

Tietoisen läsnäolon harjoitukset auttavat pysähtymään tähän hetkeen, omien ajatusten ja tunteiden äärelle, hyväksyen sen, mitä nousee ja päästämään irti siitä, minkä on aika mennä. Kirjoittaminen tietoisesta läsnäolosta käsin avaa uudenlaisen näkymän itseen ja omiin ajatuksiin.

Maalausosuus koostuu kahdesta osasta, jotka tukevat toisiaan. Ensimmäisen maalausharjoituksen tarkoituksena on provosoida tunteita ja nostaa luovuutta esiin. Toinen maalausharjoitus vapauttaa luovuutta värien ja erilaisten välineiden käyttämisen kautta.

Mielen maalaus -workshop sopii tiimeille, työyhteisöille ja yhdistyksille esimerkiksi kehittämis- tai tyhypäivien ohjelmaksi. Osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan sopii kaikille.

Palautteita aikaisemmista workshopeista: ”Oli mahtavaa päästä viimein kokeilemaan maalausta niillä väreillä, joilla olen halunnut maalata” ”Vaikuttavaa oli tunteiden vuoristorata ja flow-tilaan pääseminen” ”Oli mielenkiintoista yhdistää pinnalla ja syvällä olevat ajatukset luovuuteen ja maalaamiseen"

Workshopin minimikesto on 3 tuntia. Maksimihenkilömäärä on 12 henkilöä.

Workshopin ohjaavat mindfulness tunnetaitovalmentaja Tarja Ranta ja kuvataiteen maisteri Sari Stajevic-Teodosin.