Teemun tarina

Teemun haasteena oli hänen tarkkuutensa ja halunsa tehdä työnsä täydellisesti. Hän vaati paljon itseltään ja muilta, josta koitui vuorovaikutusongelmia muiden kanssa.

Teemun kanssa lähdettiin luomaan kokonaiskuvaa hänen suhteestaan työskentely-ympäristöönsä. Teemu oli oman alansa loistava asiantuntija mutta unohti välillä, että työkavereilla oli toisenlaisia tavoitteita työssään ja erilainen tapa nähdä asioita ja ihmisiä. Harjoittelimme riittävän hyvän tunnistamista sekä Teemun omassa että työkavereiden työssä.

Teemulla oli kova halu kehittyä ja parantaa vuorovaikutustaan. Hän tunnisti, että vuorovaikutus huononi stressin ja kiireen kasvaessa. Niinpä mietimme hänelle sopivia harjoituksia työpäivän keskelle vähentämään stressiä ja lisäämään rauhan tunnetta.

Teemun tiimissä on tällä hetkellä avoin ja hyvä ilmapiiri, jossa asioista voidaan puhua. Teemu tunnistaa stressitason nousun ja vuorovaikutuksen huononemisen ja osaa korjata suuntaa itse. Myös työkaverit uskaltavat huomauttaa asiasta helpommin.