Varavoimalan tarina

Hei, olen Tarja Ranta - hyvinvoinnin, kasvun ja uudistumisen mahdollistaja

Varavoimala sai alkunsa halustani auttaa ihmisiä onnistumaan työssään. Huomasin saavani valtavasti energiaa nähdessäni ihmisten nousevan siivilleen ja innostuvan työstään uudelleen.

Minun unelmani on luoda mahdollisuuksia kevyempään, innostavaan ja onnistumisia tuottavaan työhön, jossa yhdessä tekeminen tuottaa parhaimman tuloksen.

Opiskelin työni ohella ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja työnohjaajaksi Helsingin yliopiston koulutuskeskus Palmeniassa. Olen toiminut yrittäjien, esimiesten, yrityksen avainhenkilöiden ja tiimien valmentajana ja työnohjaajana jo 10 vuotta.

Koulutustani olen täydentänyt mindfulness tunnetaitovalmentajan (25 op) ja työelämän mindfulnessohjaajan koulutuksilla.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni toimin pitkään suuren yrityksen tuotepäällikkönä sekä IT-järjestelmien pääkäyttäjänä ja kehittäjänä. Muutosten keskellä eläminen olisi ollut huomattavasti helpompaa mikäli käytössäni olisi ollut samanlaisia työkaluja kuin tänä päivänä. Näitä työkaluja haluan käyttää myös työssäni teidän asiakkaiden kanssa.

Uskon vakaasti mindfulnessin ja positiivisen elämänasenteen voimaan. Me ihmiset tarvitsemme tähän hetkeen pysähtymistä ja myönteistä tulevaisuudenkuvaa voidaksemme elää tätä elämää arvokkaasti ja toisiamme arvostaen.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!